Prime Minister's Office
PM congratulates President on being bestowed the highest civilian award of Fiji
06 AUG 2024 5:29PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu has been bestowed the highest civilian award of Fiji, Companion of the Order of Fiji.
Congratulating the President, the Prime Minister, Shri Narendra Modi posted on X today:
"Congratulations to Rashtrapati Ji on being bestowed the highest civilian award of Fiji, Companion of the Order of Fiji. This is a moment of immense pride and joy for every Indian. It is also a recognition of Rashtrapati Ji's leadership as well as the historic people-to-people connect between India and Fiji. "

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଫିଜିର ସର୍ବୋଚ୍ଚ ବେସାମରିକ ସମ୍ମାନରେ ସମ୍ମାନିତ ହୋଇଥିବାରୁ ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 AUG 2024 5:29PM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀମତୀ ଦ୍ରୌପଦୀ ମୁର୍ମୁଙ୍କୁ ଫିଜିର ସର୍ବୋଚ୍ଚ ବେସାମରିକ ସମ୍ମାନ ‘କମ୍ପାନିଅନ ଅଫ ଦ ଅର୍ଡର ଅଫ୍ ଫିଜି’ ରେ ସମ୍ମାନିତ ହୋଇଛନ୍ତି ।
ଏଥିପାଇଁ ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ଫିଜିର ସର୍ବୋଚ୍ଚ ବେସାମରିକ ସମ୍ମାନ କମ୍ପାନିଅନ ଅଫ ଦ ଅର୍ଡର ଅଫ୍ ଫିଜିରେ ସମ୍ମାନିତ ହୋଇଥିବାରୁ ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଜୀ ଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଏହା ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କ ପାଇଁ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଗର୍ବ ଓ ଗୌରବର ମୁହୂର୍ତ୍ତ । ଏହା ମଧ୍ୟ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଜୀଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱକୁ ପ୍ରଶଂସା ଏବଂ ଭାରତ ଓ ଫିଜିର ଜନସାଧାରଣଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ସମ୍ପର୍କର ପ୍ରମାଣ ।”