প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পিঙ্গলী বেঙ্কৈয়াবু মহাক্কী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
প্রজাশিংদা হর ঘর তিরঙ্গা ইহৌ শৌগৎনবা হায়খ্রে
02 AUG 2024 2:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পিঙ্গলী বেঙ্কৈয়াবু মহাক্কী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে অমসুং জাতি অসিদা তিরঙ্গা পীনবা মহাক্না হোৎনরমখিবশিং অদু নীংশিংখ্রে। শ্রী মোদীনা প্রজাশিংদা ওগস্ত 9 অমসুং15গী মনুংদা তিরঙ্গা পাইহন্দুনা হর ঘর তিরঙ্গা ইহৌ শৌগৎনবা অমসুং মখোয়গী সেল্ফীশিং harghartiranga.comদা শিয়র তৌনবা হায়খ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“পিঙ্গলী বেঙ্কৈয়াবু মহাক্কী কুমওন্না লাকপদা নীংশিংজরি। তিরঙ্গা পীনবা মহাক্না হোৎনরমখিবশিং অদু মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
হর ঘর তিরঙ্গা ইহৌ শৌগৎপীয়ু অমসুং ওগস্ত 9 অমসুং15গী মনুংদা তিরঙ্গা পাইহনবীয়ু! অদোমগী সেল্ফীশিং harghartiranga.comদা শিয়র তৌবা কাউবীনু।”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Pingali Venkayya on his birth anniversary
Urges citizens to support Har Ghar Tiranga movement
02 AUG 2024 2:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Pingali Venkayya on his birth anniversary and remembered his efforts in giving the Tricolour to the nation. Shri Modi also urged the citizens to support the Har Ghar Tiranga movement by unfurling the Tricolour between 9th and 15th August and sharing their selfies on harghartiranga.com.
The Prime Minister posted on X:
“Remembering Pingali Venkayya Ji on his birth anniversary. His effort in giving us the Tricolour will always be remembered.
Do support the Har Ghar Tiranga movement and unfurl the Tricolour between 9th and 15th August! Don’t forget to share your selfie on harghartiranga.com “