প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পিঙ্গলী ভেংকায়াৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
নাগৰিকসকলক হৰ ঘৰ তিৰঙ্গা আন্দোলন সমৰ্থন কৰিবলৈ আহ্বান জনায়
02 AUG 2024 2:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পিঙ্গলী ভেংকায়াৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে আৰু দেশবাসীক ত্ৰিৰংগা প্ৰদানৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁ কৰা প্ৰচেষ্টাৰ কথা স্মৰণ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে নাগৰিকসকলক ৯ ৰ পৰা ১৫ আগষ্টৰ ভিতৰত ত্ৰিৰংগা উত্তোলন কৰি আৰু harghartiranga.com ত চেলফি শ্বেয়াৰ কৰি হৰ ঘৰ তিৰঙ্গা আন্দোলনক সমৰ্থন কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"পিঙ্গলী ভেঙ্কায়াজীৰ জয়ন্তীত তেওঁক স্মৰণ কৰিছো। আমাক ত্ৰিৰংগা দিয়াৰ তেওঁৰ প্ৰচেষ্টা সদায় স্মৰণীয় হৈ থাকিব।
হৰ ঘৰ তিৰঙ্গা আন্দোলনক সমৰ্থন কৰক আৰু ৯ ৰ পৰা ১৫ আগষ্টৰ ভিতৰত ত্ৰিৰংগা উত্তোলন কৰক! harghartiranga.com আপোনাৰ চেলফি শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ নাপাহৰিব"

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Pingali Venkayya on his birth anniversary
Urges citizens to support Har Ghar Tiranga movement
02 AUG 2024 2:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Pingali Venkayya on his birth anniversary and remembered his efforts in giving the Tricolour to the nation. Shri Modi also urged the citizens to support the Har Ghar Tiranga movement by unfurling the Tricolour between 9th and 15th August and sharing their selfies on harghartiranga.com.
The Prime Minister posted on X:
“Remembering Pingali Venkayya Ji on his birth anniversary. His effort in giving us the Tricolour will always be remembered.
Do support the Har Ghar Tiranga movement and unfurl the Tricolour between 9th and 15th August! Don’t forget to share your selfie on harghartiranga.com “