প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শেঞ্জেংগী তকমান ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মনু ভাকর অমসুং সরবজোত সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
30 JUL 2024 1:38PM by PIB Imphal
পেরিস ওলেম্পিক ২০২৪ দা মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল মিক্স তিম ইভেন্তদা শেঞ্জেংগী তকমান ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী সুত্তরশিং মনু ভাকর অমসুং সরবজোত সিংহ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঐখোয়গী সুত্তরশিংনা মখা তানা ঐখোয় চাউথোকচবা ফাওহল্লে!
#Olympics তা মিতর ১০গী এয়র পিস্তোল মিক্স তিম ইভেন্তদা শেঞ্জেংগী তকমান ফংলকপদা @realmanubhaker অমসুং সরবজোত সিংহ থাগৎপা থাগৎপা ফোঙদোক্লি। মখোয় অনিমক্না হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং তিমৱার্ক উৎলে। ভারত তশেংনা হরাওরে।
মনুগী ওইনা, হন্দক্কী অসি মহাক্কী অনিশুবা ওলেম্পিক মেদলনি, মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং কৎথোকপা উৎলে। #Cheer4Bharat”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Manu Bhaker and Sarabjot Singh for clinching Bronze medal
30 JUL 2024 1:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian shooters, Manu Bhaker and Sarabjot Singh for clinching Bronze medal in the 10m Air Pistol Mixed Team event at Paris Olympics 2024.
The Prime Minister posted on X;
“Our shooters continue to make us proud!
Congratulations to @realmanubhaker and Sarabjot Singh for winning the Bronze medal in the 10m Air Pistol Mixed Team event at the #Olympics . Both of them have shown great skills and teamwork. India is incredibly delighted.
For Manu, this is her second consecutive Olympic medal, showcasing her consistent excellence and dedication. #Cheer4Bharat”