প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জুলাই ২৬তা ২৫শুবা কার্গিল বিজয় দিবস পালনগীদমক কার্গিল পাংগনি
প্রধান মন্ত্রীনা স্ত্রেতেজিক শিকুন লা তন্নেল প্রোজেক্তকী অহানবা ব্লাস্ত পাঙথোক্কনি
প্রোজেক্ত অসিনা লেহদা কুম চুপ্পা শীজিন্নবা য়াবা লম্বী পীগনি
মসিনা মপুং ফানা লোইবদা মালেমদা খ্বাইদগী ৱাংবা তন্নেল ওইরগনি
25 JUL 2024 10:28AM by PIB Imphal
২৫শুবা কার্গিল বিজয় দিবস নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুলাই ২৬কী অয়ুক পুং ৯:২০ লোম তাবদা কার্তিল ৱার মেমোরিএলদা চৎকনি অমসুং মশাগী মথৌদা থৱাই থাহিবা থৌনা ফরবশিংদা ইকাইখুম্নবা উৎকনি। প্রধান মন্ত্রীনা ভর্চুএল ওইনা শিকুন লা তন্নেল প্রোজেক্তকী অহানবা ব্লাস্ত পাঙথোক্কনি।
শিকুন লা তন্নেল প্রোজেক্ত অসিদা কিলোমিতর ৪.১ শাংবা ত্বিন ত্যুব তন্নেল অমা য়াওরি, মসি নিমু-পদুম-দর্চা রোদতা ফিত ১৫,৮০০ রোম ৱাংনা শাগনি অমসুং লেহদা কুম চুপ্পা শীজিন্নবা য়াবা লম্বী পীগনি। মসিনা মপুং ফানা লোইবদা মালেমদা খ্বাইদগী ৱাংবা তন্নেল ওইরগনি। শিকুন লা তন্নেল অসিনা ঐখোয়গী আর্ম্দ ফোর্সশিংনা খোঙলৈ থুনা চৎথোক চৎশিন তৌবা ঙমহনবদা নত্তনা শেন্মিৎলোন অমসুং খুনাই চাউখৎলোন অমা লদাখতা পীরগনি।

Prime Minister's Office
PM to visit Kargil on 26th July on the occasion of 25th Kargil Vijay Diwas
PM to carry out First Blast of the Strategic Shinkun La Tunnel Project
The project will provide all weather connectivity to Leh
On completion it will be the highest tunnel in the world
25 JUL 2024 10:28AM by PIB Delhi
On the occasion of the 25th Kargil Vijay Diwas on 26th July 2024, Prime Minister Shri Narendra Modi will visit the Kargil War Memorial at around 9:20 AM and pay homage to the bravehearts who made the supreme sacrifice in the line of duty. Prime Minister will also carry out the first blast of the Shinkun La Tunnel Project, virtually.
Shinkun La Tunnel Project consists of a 4.1 km long Twin-Tube tunnel which will be constructed at an altitude of around 15,800 feet on the Nimu – Padum – Darcha Road to provide all weather connectivity to Leh. Once completed, it will be the highest tunnel in the world. Shinkun La tunnel will not only ensure swift and efficient movement of our armed forces and equipment but also foster economic and social development in Ladakh.