Prime Minister's Office
PM congratulates Abhinav Bindra on being awarded prestigious Olympic Order
24 JUL 2024 11:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Abhinav Bindra on being awarded the Olympic Order.
Shri Modi hailed the 2008 Olympic Gold Medallist for his noteworthy contributions to sports and the Olympic Movement.
The Prime Minister posted on X:
"It makes every Indian proud that @Abhinav_Bindra has been awarded the Olympic Order. Congratulations to him. Be it as an athlete or a mentor to upcoming sportspersons, he has made noteworthy contributions to sports and the Olympic Movement."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লেমজনিঙাই ওইরবা ওলেম্পিক ওর্দর পীরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অভিনাব বিন্দ্রা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
24 JUL 2024 11:19PM by PIB Imphal
লেমজনিঙাই ওইরবা ওলেম্পিক ওর্দর পীরকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অভিনাব বিন্দ্রা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শান্নবা অমসুং ওলেম্পিক্কী খোঙজংদা মহাক্না শিংথাবা য়াবা থবকশিং পাংথোকখিবগীদমক শ্রী মোদীনা ২০০৮ ওলেম্পিক্ত সনাগী মেদল ফংখিবা অভিনাব থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“@Abhinav_Bindra দা ওলেম্পিক ওর্দর পীরকপদা ভারতমচা খুদিংমক চাউথোকচবা ফাওহল্লে। মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। শান্নরোয় অমা ওইনা নত্ত্রগা তুংগী হৌরক্লিবা শান্নরোয়শিংগী লমজিংবা অমা ওইনা, মহাক্না শান্নবা অমসুং ওলেম্পিক্কী খোঙজংদা মহাক্না শিংথাবা য়াবা থবকশিং পাংথোক্লে”।