প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মন কী বাতকীদমক ইনপুৎশিং কৌরি
19 JUL 2024 12:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুলাই 28, 2024দা পাঙথোক্কদবা মন কী বাতকী থৌরমগীদমক প্রজাশিংদগী ইনপুৎশিং কৌখ্রে।
মহাক্না নহারোল কয়ানা মরু ওইনা খুন্নাইদা অওনবা পুরক্না পান্দম থম্মিবা অপুনবা খোঙথাং কয়া লৌখৎলিবা অসি উবা ফংবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি।
মহাক্না শিয়র তৌদ্রিবশিংনা মাইগোব নত্ত্রগা নমো এপতা ইনপুৎশিং শিয়র তৌনবসু হায়খি।
Xকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“28, নোংমাইজিং নুমিৎতা পাঙথোক্কদবা থা অসিগী #MannKiBaatগীদমক ঐহাক্না ইনপুৎ কয়ামরুম ফংলি। নহারোল কয়ানা মরু ওইনা খুন্নাইদা অওনবা পুরক্না পান্দম থম্মিবা অপুনবা খোঙথাং কয়া লৌখৎলিবা অসি উবা ফংবদা নুংঙাইবা পোকই। মাইগোব, নমো এপতা ইনপুৎশিং শিয়র তৌবীরকউ নত্ত্রগা 1800-11-7800দা অদোমগী মেসেস রেকোর্দ তৌবীয়ু।
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-28th-july-2024/
I’ve been getting numerous inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on Sunday the 28th. Happy to see several youngsters in particular highlight collective efforts aimed at transforming our society. You can keep sharing inputs on MyGov, the NaMo App or record…
— Narendra Modi (@narendramodi) July 19, 2024

Prime Minister's Office
PM invites inputs for Mann ki Baat
19 JUL 2024 12:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited inputs from citizens for Mann Ki Baat programme that will take place on 28th July 2024.
He has also expressed happiness to see that several youngsters in particular highlight collective efforts aimed at transforming society.
He has also urged to those to share the inputs who have not yet shared it on MyGov or NaMo App.
In a X post, the Prime Minister said;
“I’ve been getting numerous inputs for this month’s #MannKiBaat, which will take place on Sunday the 28th. Happy to see several youngsters in particular highlight collective efforts aimed at transforming our society. You can keep sharing inputs on MyGov, the NaMo App or record your message on 1800-11-7800.
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-28th-july-2024/