প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কে পি শর্ম ওলিবু নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
15 JUL 2024 11:39AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি পি শর্ম ওলিবু নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ভারত অমসুং নেপালগী মরক্তা মতেং পাংনবগী চাং হেনগৎনবা অমসুং মরুপ মপাং ওইবগী মরী হেনগৎনবা হোৎনগনি হায়না আসা তৌরি হায়খি।
শ্রী মোদীনা x তা ইখিঃ
"@kpsharmaoli বু নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা হরাওবা ফোংদোকচরি। লৈবাক অনিগী মরক্তা মতেং পাংনবগী চাং হেনগৎনবা অমসুং মরুপ মপাং ওইবগী মরী হেনগৎনবা অমসুং লৈবাক অনিগী মীয়ামগী মরক্তা চাউখৎপা হেনগৎনবা হোৎনগনি হায়না আসা তৌরি। @PM_nepal_”

Prime Minister's Office
PM Modi congratulates K P Sharma Oli on his appointment as Nepal Prime Minister
15 JUL 2024 11:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Shri K P Sharma Oli on being appointed as the Prime Minister of Nepal. He expressed hope to work closely to further strengthen the deep bonds of friendship and expand the mutually beneficial cooperation between India and Nepal.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Congratulations @kpsharmaoli on your appointment as the Prime Minister of Nepal. Look forward to working closely to further strengthen the deep bonds of friendship between our two countries and to further expand our mutually beneficial cooperation for the progress and prosperity of our peoples. @PM_nepal_”