প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নেপালৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিযুক্তি পোৱাৰ বাবে কে পি শৰ্মা অলীক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ
15 JUL 2024 11:39AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শ্ৰী কে পি শৰ্মা অলীক নেপালৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিযুক্তি পোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে। তেওঁ বন্ধুত্বৰ গভীৰ বান্ধোন আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ লগতে ভাৰত আৰু নেপালৰ মাজত পাৰস্পৰিকভাৱে লাভজনক সহযোগিতা আৰু অধিক সম্প্ৰসাৰণৰ বাবে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰাৰ আশা প্ৰকাশ কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে টুইটাৰত লিখেঃ
“নেপালৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিযুক্তি পোৱাৰ বাবে @kpsharmaoli আপোনাক অভিনন্দন জনালোঁ। আমাৰ দুয়োখন দেশৰ মাজত বন্ধুত্বৰ গভীৰ বান্ধোন আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আৰু আমাৰ জনগোষ্ঠীৰ প্ৰগতি আৰু সমৃদ্ধিৰ বাবে আমাৰ পাৰস্পৰিক লাভজনক সহযোগিতা আৰু অধিক সম্প্ৰসাৰণৰ বাবে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী।@PM_nepal_”

Prime Minister's Office
PM Modi congratulates K P Sharma Oli on his appointment as Nepal Prime Minister
15 JUL 2024 11:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Shri K P Sharma Oli on being appointed as the Prime Minister of Nepal. He expressed hope to work closely to further strengthen the deep bonds of friendship and expand the mutually beneficial cooperation between India and Nepal.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Congratulations @kpsharmaoli on your appointment as the Prime Minister of Nepal. Look forward to working closely to further strengthen the deep bonds of friendship between our two countries and to further expand our mutually beneficial cooperation for the progress and prosperity of our peoples. @PM_nepal_”