ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ କ୍ୟାଥୋଲିକ୍ ବିସପ୍ସ ସମ୍ମିଳନୀର ପ୍ରତିନିଧି ଦଳ
12 JUL 2024 8:56PM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତର କ୍ୟାଥୋଲିକ ବିସପ୍ସ ସମ୍ମିଳନୀର ଏକ ପ୍ରତିନିଧି ଦଳ ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ସାକ୍ଷାତ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରାଯାଇଛି ଯେ;
“କ୍ୟାଥୋଲିକ ବିସପ୍ସର କନ୍‌ଫରେନ୍ସ ଅଫ୍ ଇଣ୍ଡିଆର ଏକ ପ୍ରତିନିଧି ଦଳ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ସାକ୍ଷାତ କରିଛନ୍ତି । ଏହି ପ୍ରତିନିଧିଦଳରେ ମୋଷ୍ଟ ରେଭ୍‌. ଆଣ୍ଡ୍ର‌୍ୟୁଜ୍ ଥାଝାଥ, ରେଭ୍‌. ଜୋଶେଫ ମାର୍ ଥୋମାସ୍‌, ମୋଷ୍ଟ ରେଭ୍‌. ଡ. ଅନିଲ୍ ଜୋଶେଫ ଥୋମାସ୍ କାଉଟୋ ଏବଂ ରେଭ୍‌. ଫାଦର୍ ସାଜିମୋନ୍ ଜୋଶେଫ୍ କୋୟିକଲ୍ ସାମିଲ୍ ଥିଲେ ।”

Prime Minister's Office
Delegation from Catholic Bishops' Conference of India calls on PM
12 JUL 2024 8:56PM by PIB Delhi
A delegation from the Catholic Bishops' Conference of India called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“A delegation from the Catholic Bishops' Conference of India called on PM Narendra Modi. The delegation included Most Rev. Andrews Thazhath, Rt. Rev. Joseph Mar Thomas, Most Rev. Dr. Anil Joseph Thomas Couto and Rev. Fr. Sajimon Joseph Koyickal.”