প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী কেথোলিক বিসোপস কনফরেন্সকী মীহুৎশিং প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
12 JUL 2024 8:56PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী কেথোলিক বিসোপস কনফরেন্সকী মীহুৎ কাংবু অমনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“ভারতকী কেথোলিক বিসোপস কনফরেন্সকী মীহুৎ কাংবু অমনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে। মীহুৎ কাংবু অদুদা রেভ. এন্দ্রিউ থাজাথ, রেভ. জোসেফ মার থোমাস, রেভ. দোক্তর অনিল জোসেফ থোমাস কাউতো অমসুং রেভ. ফাদর সাইজিমন জোসেফ কোয়িক্কাল য়াওখি”।

Prime Minister's Office
Delegation from Catholic Bishops' Conference of India calls on PM
12 JUL 2024 8:56PM by PIB Delhi
A delegation from the Catholic Bishops' Conference of India called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“A delegation from the Catholic Bishops' Conference of India called on PM Narendra Modi. The delegation included Most Rev. Andrews Thazhath, Rt. Rev. Joseph Mar Thomas, Most Rev. Dr. Anil Joseph Thomas Couto and Rev. Fr. Sajimon Joseph Koyickal.”