প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ কেথলিক বিশ্বপছ কনফাৰেন্স অফ ইণ্ডিয়াৰ সঁজাতি দলৰ
12 JUL 2024 8:56PM by PIB Guwahati
কেথলিক বিশ্বপছ কনফাৰেন্স অফ ইণ্ডিয়াৰ সঁজাতি দলে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ টুইটাৰ পোষ্টত কয়ঃ
“কেথলিক বিশ্বপছ কনফাৰেন্স অফ ইণ্ডিয়াৰ সঁজাতি দল এটাই আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে৷ সঁজাতি দলটোত আছিল ম’ষ্ট ৰেভাৰেণ্ড এণ্ড্ৰুজ থাজাথ, আৰ.টি. ৰেভাৰেণ্ড যোছেফ মাৰ থমাছ, ম’ষ্ট ৰেভাৰেণ্ড ড° অনিল যোছেফ থমাছ কৌটো আৰু ৰেভাৰেণ্ড ফ্ৰাদাৰ ছাজিমন যোছেফ কয়িকাল৷”

Prime Minister's Office
Delegation from Catholic Bishops' Conference of India calls on PM
12 JUL 2024 8:56PM by PIB Delhi
A delegation from the Catholic Bishops' Conference of India called on the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“A delegation from the Catholic Bishops' Conference of India called on PM Narendra Modi. The delegation included Most Rev. Andrews Thazhath, Rt. Rev. Joseph Mar Thomas, Most Rev. Dr. Anil Joseph Thomas Couto and Rev. Fr. Sajimon Joseph Koyickal.”