প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দলাই লামাগী ৮৯শুবা মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
06 JUL 2024 8:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দলাই লামাগী ৮৯শুবা মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। দলাই লামাগী খুউগী সর্জরিদগী অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবশু শ্রী মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখি। দলাই লামা হকচাং ফনা অমসুং পুন্সি শাংনা হিংনবা মহাক্না থৌনিজখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি
“মহাক্কী ৮৯শুবা মপোক নুমিত্তা @DalaiLama গী মফমদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মহাক্কী খুউগী সর্জরিদগী অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা, হকচাং ফনা অমসুং পুন্সি শাংনা হিংনবা থৌনিজখি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to His Holiness Dalai Lama on his 89th birthday
06 JUL 2024 8:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings to His Holiness Dalai Lama on the occasion of his 89th birthday. Shri Modi also wished quick recovery to His Holiness Dalai Lama from knee surgery. He prayed for good health and long life to His Holiness Dalai Lama.
The Prime Minister posted on X;
“Sent my greetings to His Holiness @DalaiLama on the occasion of his 89th birthday. Pray for his quick recovery after knee surgery, good health and long life.”