প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.কে সাধারন মীখলদা মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা কেয়র স্তারমর থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 JUL 2024 7:14PM by PIB Imphal
য়ু.কে সাধারন মীখলদা মাইপাকপগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সার কেয়র স্তারমর থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“য়ু.কে সাধারন মীখলদা শিংথাবা য়ানা মাইপাকপদা @Keir_Starmer দা থম্মোয় শেংনা থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং য়াইফ-পাউজেল পীজরি। হিরম খুদিংমক্তা, নাকল অনিমক চাউখৎনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবা ইন্দিয়া-য়ু.কে কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐখোয়না পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ঐনা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates RT Hon Sir Keir Starmer for victory in the UK general elections
05 JUL 2024 7:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated RT Hon Sir Keir Starmer for victory in the UK general elections.
PM Modi posted on X :
"Heartiest congratulations and best wishes to @Keir_Starmer on the remarkable victory in the UK general elections. I look forward to our positive and constructive collaboration to further strengthen the India-UK Comprehensive Strategic Partnership in all areas, fostering mutual growth and prosperity."