প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তরশিংগী মফমদা দোক্তরশিংগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 JUL 2024 9:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দোক্তর খুদিংমক্কী মফমদা দোক্তরশিংগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি মদুদি লৈঙাক অসিনা ভারত্তা হেল্থকেয়র ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎনবা অমসুং দোক্তরশিংবু মখোয়না ফংগদবা ইকাইখুম্নবদু ফংহন্নবা চপ চানা লেপ্লি।
শ্রী মোদীনা X তা থাগৎখিঃ
"#DoctorsDay দা য়াইফ পাউজেল পীজরি। অসিগুম্বা নুমিৎ অসি ঐখোয়গী হেল্থকেয়রগী অথৌবশিংগী কত্থোকপা অমসুং নুংশিববু ইকাইখুম্নবা উৎপা নুমিৎনি। মখোয়না অখন্নরবা হৈশিংবগা লোইননা খ্বাইদগী শীংননিংঙাই ওইবা খুদোংচাদবশিংবু কোকহনবা ঙম্মি। ঐখোয়গী লৈঙাক অসিনা ভারত্তা হেল্থকেয়র ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎনবা অমসুং দোক্তরশিংবু মখোয়না ফংগদবা ইকাইখুম্নবদু ফংহন্নবা চপ চানা লেপ্লি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister greets Doctors on Doctor’s Day
01 JUL 2024 9:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today greeted all the doctors on the occasion of Doctor’s day. Shri Modi remarked that the Government was fully committed to improve the healthcare infrastructure in India and also ensure that doctors get their deserved respect.
Shri Modi posted on X:
“Greetings on #DoctorsDay. This is a day to honour the incredible dedication and compassion of our healthcare heroes. They can navigate the most challenging complexities with remarkable skill. Our Government is fully committed to improving the health infrastructure in India and ensuring doctors get the widespread respect they deserve.”