প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বেংকিং খণ্ডৰ ৰূপান্তৰ সাধনৰ ক্ষেত্ৰত ‘পিএছইউ বেংক’সমূহৰ অৱদানৰ প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
19 JUN 2024 7:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মাইগভইণ্ডিয়া-ৰ জৰিয়তে ছ'চিয়েল মিডিয়া প্লেটফৰ্ম ‘এক্স’ত এলানি পোষ্ট শ্বেয়াৰ কৰি বেংকিং খণ্ডৰ ৰূপান্তৰ সাধনৰ ক্ষেত্ৰত ‘ৰাজহুৱা খণ্ডৰ বেংক’(পিএছইউ) সমূহৰ অৱদানৰ কথা উল্লেখ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লিখিছে:
"বেংকিং খণ্ডত কেনেদৰে ৰূপান্তৰ সাধিত হৈছে আৰু ‘পিএছইউ বেঙ্ক’সমূহে ইয়াক কেনেদৰে শক্তি প্ৰদান কৰিছে তাৰ অন্তৰ্দৃষ্টিপূৰ্ণ তথ্য।"

Prime Minister's Office
PM lauds contributions by PSU Banks in transforming the banking sector
19 JUN 2024 7:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a thread post on social media platform X by MyGovIndia and highlighted the contributions by PSU Banks in transforming the banking sector.
The Prime Minister wrote:
“Insightful data on how there has been a transformation in the banking sector and how PSU banks are powering it.”