প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেঙ্কগী থবকশিং অওনবা পুরকপদা পি.এস.য়ু বেঙ্কশিংনা লৌখিবা থৌদাং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
19 JUN 2024 7:31PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা MyGovIndia না সোসিএল মেদিয়া প্লেতোফর্ম এক্সতা থাগৎপা থ্রিদ পোস্ত অমা সিয়ার তৌখ্রে অমসুং বেঙ্কগী থবকশিং অওনবা পুরকপদা পি.এস.য়ু বেঙ্কশিংনা লৌখিবা থৌদাং উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কমদৌনা বেঙ্কিং সেক্তরদা অওনবা পুরকখিবা অমসুং কমদৌনা পি.এস.য়ু বেঙ্কশিংনা মসি মথৌ হাপখি হায়বগী কান্নরবা দেতা লৈরে”।

Prime Minister's Office
PM lauds contributions by PSU Banks in transforming the banking sector
19 JUN 2024 7:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a thread post on social media platform X by MyGovIndia and highlighted the contributions by PSU Banks in transforming the banking sector.
The Prime Minister wrote:
“Insightful data on how there has been a transformation in the banking sector and how PSU banks are powering it.”