Prime Minister's Office
PM Shri Narendra Modi invites ideas and inputs for June, 2024 episode of Mann Ki Baat programme
18 JUN 2024 3:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed his happiness about the upcoming episode of Mann Ki Baat programme on All India Radio after a short hiatus due to the elections. He informed that this month’s Mann Ki Baat programme was scheduled on Sunday, 30th June.
Shri Modi urged the people to share their ideas and inputs for 111th episode of Mann Ki Baat by penning them down on MyGov Open Forum, NaMo App or recording the message on 1800 11 7800.
Shri Modi in a post on social media platform ‘X’ said:
“Delighted to share that after a gap of some months due to the elections, #MannKiBaat is back! This month's programme will take place on Sunday, 30th June. I call upon all of you to share your ideas and inputs for the same. Write on the MyGov Open Forum, NaMo App or record your message on 1800 11 7800.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মন কি বাতকী জুন ২০২৪ তাঙ্কক্কী অনৌবা ৱাখল্লোনশিং অমসুং ফোঙদোক্নিংবা ৱাফমশিং কৌরি
18 JUN 2024 3:18PM by PIB Imphal
মীখলনা মরম ওইদুনা মতম খর লেপ্লুরবা মতুংদা ওল ইন্দিয়া রেদিওদা মন কি বাত থৌরম শন্দোকপা হৌগদৌরিবা অসিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি লাক্লিবা জুন ৩০, নোংমাইজিং নুমিত্তা থা অসিগী মন কি বাত থৌরম শন্দোক্কনি।
মাইগোভ ওপন ফোরম, নমো এপ্পতা ইদুনা নত্ত্রগা 1800 11 7800 দা মেসেজ রেকোর্দ তৌদুনা মন কি বাতকী ১১১শুবা তাঙ্কক্কীদমক অনৌবা ৱাখল্লোনশিং অমসুং ফোঙদোক্নিংবা ৱাফমশিং শরুক য়ানবা শ্রী মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখি।
সোসিএল মেদিয়া প্লেতফোর্ম “এক্স”কী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি;
“মীখলনা মরম ওইদুনা থা খর লেপ্লুরবা মতুংদা, #MannKiBaat হল্লকপদা হরাওবা ফাওই। থা অসিগী থৌরম জুন ৩০, নোংমাইজিং নুমিত্তা থোক্লে। অদোমগী অনৌবা ৱাখল্লোনশিং অমসুং ফোঙদোক্নিংবা ৱাফমশিং পীরক্নবা ঐনা অদোমগী মফমদা হায়জরি। মাইগোভ ওপন ফোরম, নমো এপ্পতা ইবীয়ু নত্ত্রগা 1800 11 7800 দা মেসেজ রেকোর্দ তৌবীয়ু”।