সংসদীয় পৰিক্ৰমা
২০২৪ চনৰ ২৪ জুনৰ পৰা ৩ জুলাইলৈ অনুষ্ঠিত হ’ব ১৮ সংখ্যক লোকসভাৰ প্ৰথম অধিৱেশন
12 JUN 2024 1:42PM by PIB Guwahati
১৮ সংখ্যক লোকসভাৰ প্ৰথম অধিৱেশন ২৪ জুন, ২০২৪ৰ পৰা ৩ জুলাই, ২০২৪লৈ অনুষ্ঠিত হ'ব।এই অধিৱেশনত লোকসভাৰ নৱনিৰ্বাচিত সদস্যসকলৰ শপতগ্ৰহণৰ লগতে অধ্যক্ষ নিৰ্বাচন, ভাৰতৰ মাননীয় ৰাষ্ট্ৰপতিৰ ভাষণ আৰু তাৰ পিছতে আলোচনা অনুষ্ঠিত হ'ব। কেন্দ্ৰীয় সংসদীয় পৰিক্ৰমা দপ্তৰৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী কিৰেণ ৰিজিজুৱে ছ’চিয়েল মিডিয়া প্লেটফৰ্ম ‘এক্স’(পূৰ্বৰ টুইটাৰ)ত এটা পোষ্টৰ জৰিয়তে সংসদৰ অধিৱেশন সন্দৰ্ভত সবিশেষ তথ্য অৱগত কৰিছে। মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে লগতে জনাইছে যে ৰাজ্যসভাৰ ২৬৪ সংখ্যক অধিৱেশন ২০২৪ চনৰ ২৭ জুন তাৰিখৰ পৰা আৰম্ভ হ’ব আৰু ২০২৪ চনৰ ৩ জুলাইত সমাপ্ত হ’ব।

Ministry of Parliamentary Affairs
First Session of 18th Lok Sabha to be Held from 24th June to 3rd July, 2024
12 JUN 2024 1:42PM by PIB Delhi
The first session of 18th Lok Sabha will be held from 24th June, 2024 to 3rd July, 2024. This session will witness oath/affirmation of the newly elected members of the Lok Sabha, election of Speaker, address of Hon’ble President of India and the discussion thereon. Union Minister of Parliamentary Affairs, Shri Kiran Rijiju informed these details through a post in social media platform ‘X’(formerly twitter). Minister also informed that the 264th session of Rajya Sabha will commence on 27th June, 2024 and will conclude on 3rd July, 2024.