প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অৱাস য়োজনা(পি এম এ ৱাই)গী মখাদা খুঙ্গং অমশুং সহরগী য়ুম করোর ৩ শাবা অসিনা ভারতমচা করোর কয়া হিংবদা লাইবা অমসুং ইকায়খুম্নবা হেনগৎহল্লগনি: প্রধান মন্ত্রী
10 JUN 2024 9:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি প্রধান মন্ত্রী অৱাস য়োজনা(পি এম এ ৱাই)গী মখাদা খুঙ্গং অমশুং সহরগী য়ুম করোর ৩ শানবা ৱারেপ লৌখিবা অসিনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী দরকার ওইবা য়ুমশিং ফংহন্নবা সরকারনা পীখিবা থাজবশিং থবক ওইনা পাংথোক্লগনি অমসুং মীওই খুদিংমক্কী হেন্না ফবা পুন্সি অমা ফংলগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ভারতমচা করোর কয়াগী হিংবদা লাইবা অমসুং ইকায়খুম্নবা হেনগৎহনবা অমনি!
প্রধান মন্ত্রী অৱাস য়োজনা মখা তানা পাকথোক-চাউথোক্নবা অমসুং খুঙ্গং অমসুং সহরগী অহেনবা য়ুম করোর ৩ শানবা মন্ত্রীমন্দলনা ৱারেপ লৌরে। ৱারেপ অসিনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী দরকার ওইবা য়ুমশিং ফংহন্নবা সরকারনা পীখিবা থাজবশিং থবক ওইনা পাংথোক্লগনি অমসুং মীওই খুদিংমক্কী হেন্না ফবা পুন্সি অমা ফংলগনি। প্রধান মন্ত্রী অৱাস য়োজনা মখা তানা পাকথোক-চাউথোকপা অসিনা ঐখোয়গী সরকারগী পুন্না চাউখৎমিন্ননবা অমসুং খুন্নাইগী য়াইফনবা থাজবা পীখিবা অদু উৎথোকপনি”।

Prime Minister's Office
3 crore additional rural and urban houses under PMAY a boost for ‘Ease of Living’ and dignity for crores of Indians: PM
10 JUN 2024 9:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the decision of 3 crore additional rural and urban houses under Pradhan Mantri Awas Yojana underscores the government's commitment to addressing the housing needs of our nation and ensuring that every citizen leads a better quality of life.
The Prime Minister posted on X :
"A boost for ‘Ease of Living’ and dignity for crores of Indians!
The Cabinet has decided to further expand the Pradhan Mantri Awas Yojana and construct 3 crore additional rural and urban houses. This decision underscores the government's commitment to addressing the housing needs of our nation and ensuring that every citizen leads a better quality of life. The expansion of PMAY also highlights our government's commitment to inclusive growth and social welfare."