প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক অমুক হন্না খল্লকপদা রাস্ত্রপতি বাইদেন্না প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা মসি গনতন্ত্র অমসুং গনতন্ত্র চৎপা মালেমগী মাইপাকপনি অমনি হায়খি
মালেমগী য়াইফনবা ভারত-য়ু.এস মরী মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লুচিংবা অনিনা য়ানখি
মখা তানা পাউ ফাউনবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি
05 JUN 2024 11:17PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এস.এগী রাস্ত্রপতি জোসেব আর. বাইদেনগী তেলিফোন কোল অমা ওকখ্রে।
পুৱারি ওইনা অহুমলকশুবা ওইনা ভারতকী প্রধান মন্ত্রী ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা রাস্ত্রপতি বাইদেন্না প্রধান মন্ত্রীদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
রাস্ত্রপতি বাইদেন থাগৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা মসি গনতন্ত্র অমসুং গনতন্ত্র চৎপা মালেমগী মাইপাকপনি অমনি হায়খি।
মালেমগী য়াইফনবা ভারত-য়ু.এস কমপ্রেহেন্সিপ গ্লোবেল স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লুচিংবা অনিনা য়ানখি।
হৌজিক চথরিবা তি-২০ ক্রিকেত ৱার্ল্দ কপ মাইপাক্না পুন্না য়ুম্বু ওইমিন্নবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেলশু পীখি।
মখা তানা পাউ ফাউনবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি।

Prime Minister's Office
President Biden congratulates Prime Minister Narendra Modi on his re-election
PM calls it a victory of democracy and the democratic world
The two leaders agree to further strengthen India-US partnership for global good
The leaders agree to remain in touch
05 JUN 2024 11:17PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi received a telephone call today from the President of the U.S.A. H.E. Mr. Joseph R. Biden
President Biden warmly congratulated PM on being re-elected as Prime Minister of India for a historic third time.
While thanking President Biden, PM called it a victory of democracy and the democratic world.
The two leaders agreed to continue working together to further strengthen the India-U.S. Comprehensive Global Strategic Partnership, for global good.
PM also conveyed his best wishes for the successful co-hosting of the ongoing ICC T20 Cricket World Cup.
The two leaders agreed to remain in touch.