প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক পুনৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছে ৰাষ্ট্ৰপতি বাইডেনে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ইয়াক গণতন্ত্ৰ আৰু গণতান্ত্ৰিক বিশ্বৰ বিজয় আখ্যা দিয়ে
দুয়োগৰাকী নেতাই বিশ্বৰ মংগলৰ বাবে ভাৰত-আমেৰিকাৰ অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত সহমত প্ৰকাশ কৰে
সমগ্ৰ বিষয়ৰ সন্দৰ্ভত সম্পৰ্ক ৰাখি যোৱাৰ সহমত প্ৰকাশ দুয়োগৰাকী নেতাৰ
05 JUN 2024 11:17PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি মাৰ্কিন ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীযুত যোচেফ আৰ. বাইডেনৰ পৰা এক ফোন লাভ কৰে৷
তৃতীয়বাৰলৈ পুনৰ নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক অভিনন্দন জনালে ৰাষ্ট্ৰপতি বাইডেনে৷
ৰাষ্ট্ৰপতি বাইডেনক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ইয়াক গণতন্ত্ৰ আৰু গণতান্ত্ৰিক বিশ্বৰ বিজয় আখ্যা দিয়ে৷
দুয়োগৰাকী নেতাই বিশ্বৰ মংগলৰ বাবে ভাৰত-আমেৰিকাৰ অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ ক্ষেত্ৰত সহমত প্ৰকাশ কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লগতে চলিত আইচিচি টি-২০ ক্ৰিকেট বিশ্বকাপৰ সফল সহ-আয়োজনাৰ বাবেও শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
সমগ্ৰ বিষয়ৰ সন্দৰ্ভত সম্পৰ্ক ৰক্ষাৰ সহমত প্ৰকাশ কৰিলে দুয়োগৰাকী নেতাই৷

Prime Minister's Office
President Biden congratulates Prime Minister Narendra Modi on his re-election
PM calls it a victory of democracy and the democratic world
The two leaders agree to further strengthen India-US partnership for global good
The leaders agree to remain in touch
05 JUN 2024 11:17PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi received a telephone call today from the President of the U.S.A. H.E. Mr. Joseph R. Biden
President Biden warmly congratulated PM on being re-elected as Prime Minister of India for a historic third time.
While thanking President Biden, PM called it a victory of democracy and the democratic world.
The two leaders agreed to continue working together to further strengthen the India-U.S. Comprehensive Global Strategic Partnership, for global good.
PM also conveyed his best wishes for the successful co-hosting of the ongoing ICC T20 Cricket World Cup.
The two leaders agreed to remain in touch.