প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদী অমুক হন্না খল্লকপদা য়ু.কেগী প্রধান মন্ত্রী রিসি সুনাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ইন্দিয়া-য়ু.কে কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অমুক হন্না থাজবা পীখি
হন্দক পাংথোক্কদৌরিবা য়ু.কেগী মীখলগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি
05 JUN 2024 10:05PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রী রিসি সুনাকতগী তেলিফোন কোল অমা ফংখ্রে।
সাধারন মীখলদা মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী সুনাক্না প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং পুৱারি ওইরবা অহুমশুবা তার্মগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীখি।
মহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী সুনাক থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা ইন্দিয়া-য়ু.কে কমপ্রেহেন্সিপ স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা অমুক হন্না থাজবা পীখি।
হন্দক পাংথোক্কদৌরিবা য়ু.কেগী মীখলগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি।

Prime Minister's Office
UK Prime Minister Rishi Sunak congratulates PM Narendra Modi on his re-election
PM Modi reaffirms his commitment to further strengthen India-UK Comprehensive Strategic Partnership
PM conveys his best wishes for the upcoming elections in UK
05 JUN 2024 10:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from Rt. Hon. Rishi Sunak, Prime Minister of the United Kingdom.
PM Sunak congratulated Prime Minister on the success in the general elections and conveyed best wishes for a historic third term.
PM Modi thanked PM Sunak for his warm wishes and reaffirmed his commitment to continue to work for further strengthening the India-UK Comprehensive Strategic Partnership in diverse areas.
Prime Minister conveyed his best wishes for the upcoming elections in the UK.