প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নৰেন্দ্ৰ মোদীক পুনৰবাৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন ব্ৰিটিছ প্ৰধানমন্ত্ৰী ঋষি ছুনাকৰ
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে ভাৰত-ব্ৰিটেইনৰ সৰ্বাংগীন কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ দৃঢ় কৰে
ব্ৰিটেইনৰ আগন্তুক নিৰ্বাচনৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে ব্ৰিটিছ প্ৰধানমন্ত্ৰীক
05 JUN 2024 10:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ব্ৰিটেইনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী ঋষি ছুনকৰ সৈতে টেলিফোনযোগে বাৰ্তালাপ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী ছুনকে সাধাৰণ নিৰ্বাচনত প্ৰধানমন্ত্ৰীক সফলতাৰ বাবে অভিনন্দন জনোৱাৰ লগতে ঐতিহাসিক তৃতীয় কাৰ্যকালৰ বাবেও শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে ব্ৰিটিছ প্ৰধানমন্ত্ৰী ছুনকক তেওঁৰ উষ্ম অভিবাদনৰ বাবে ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰাৰ লগতে বিভিন্ন খণ্ডত ভাৰত-ব্ৰিটেইনৰ সৰ্বাংগীন কৌশলগত অংশীদাৰিত্বৰে আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে কাম কৰি যোৱাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ দৃঢ় কৰে।
লগতে, ব্ৰিটেইনৰ আগন্তুক নিৰ্বাচনৰ বাবেও প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।

Prime Minister's Office
UK Prime Minister Rishi Sunak congratulates PM Narendra Modi on his re-election
PM Modi reaffirms his commitment to further strengthen India-UK Comprehensive Strategic Partnership
PM conveys his best wishes for the upcoming elections in UK
05 JUN 2024 10:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call today from Rt. Hon. Rishi Sunak, Prime Minister of the United Kingdom.
PM Sunak congratulated Prime Minister on the success in the general elections and conveyed best wishes for a historic third term.
PM Modi thanked PM Sunak for his warm wishes and reaffirmed his commitment to continue to work for further strengthening the India-UK Comprehensive Strategic Partnership in diverse areas.
Prime Minister conveyed his best wishes for the upcoming elections in the UK.