ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମେକ୍ସିକୋର ପ୍ରଥମ ମହିଳା ରାଷ୍ଟ୍ରପତି କ୍ଲାଉଡିଆ ସେଇନବମଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 JUN 2024 2:25PM by PIB Bhubaneswar
ମେକ୍ସିକୋର ପ୍ରଥମ ମହିଳା ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭାବେ ନିର୍ବାଚିତ ହୋଇଥିବା କ୍ଲାଉଡିଆ ସେଇନବମଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦି ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏ ସମ୍ପର୍କରେ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରି କହିଛନ୍ତି, ‘ଅଭିନନ୍ଦନ, ମେକ୍ସିକୋର ପ୍ରଥମ ମହିଳା ରାଷ୍ଟ୍ରପତି । ମେକ୍ସିକୋର ଜନସାଧାରଣଙ୍କ ପାଇଁ ଏହା ଏକ ସ୍ମରଣୀୟ ମୁହୂର୍ତ୍ତ ଏବଂ ଏଥି ସହ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଲୋପେଜବ୍ରେଡରଙ୍କ ମହାନ ନେତୃତ୍ୱକୁ ମଧ୍ୟ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି । ମିଳିତ ବିକାଶ ଦିଗରେ ସହଯୋଗିତା ଜାରି ରଖିବା ପ୍ରତି ଆଶାୟୀ ରହିଛି ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mexico’s first woman president-elect Her Excellency, Claudia Sheinbaum
06 JUN 2024 2:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mexico’s first woman president-elect Her Excellency, Claudia Sheinbaum.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @Claudiashein, Mexico's first woman President-elect!
This is a momentous occasion for the people of Mexico and a tribute to the great leadership of President @lopezobrador_ as well.
Looking forward to continued collaboration and shared progress.”