প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা মেক্সিকোগী অহানবা নুপী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লবী ক্লাউদিয়া সৈবাউম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 JUN 2024 2:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মোদীনা মেক্সিকোগী অহানবা নুপী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লবী ক্লাউদিয়া সৈবাউম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মেক্সিকোগী অহানবা নুপী রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লবী @Claudiashein থাগৎপা ফোঙদোকচরি!
মসি মেক্সিকোগী মীয়ামগী অচৌবা থৌরম অমনি অমসুং রাস্ত্রপতি @lopezobrador গী শিংথানিঙাই ওইরবা লুচিংবদশু ইকায়খুম্নবা উৎচরি।
মখা তানা মতেং পীন্নবা অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগী থবক শরুক য়ামিন্নবা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mexico’s first woman president-elect Her Excellency, Claudia Sheinbaum
06 JUN 2024 2:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mexico’s first woman president-elect Her Excellency, Claudia Sheinbaum.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @Claudiashein, Mexico's first woman President-elect!
This is a momentous occasion for the people of Mexico and a tribute to the great leadership of President @lopezobrador_ as well.
Looking forward to continued collaboration and shared progress.”