প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদী পুৱারি ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা রাস্ত্রপতি মেক্রোন্না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
‘হোরাইজন ২০৪৭’ রোদমেপ্তা মখা তানা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা লুচিংবা অনিনা য়ানখি
দি-দেগী ৮৯শুবা কুমওন থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখি
হন্দক পাংথোক্কদৌরিবা পেরিস ওলেম্পিক্কীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি
06 JUN 2024 2:23PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফ্রেঞ্চগী রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোন্দগী তেলিফোন কোল অমা ফংখ্রে।
মহাক্না পুৱারি ওইনা মীখলদা মাইপাকপদা রাস্ত্রপতি মেক্রোন্না প্রধান মন্ত্রী থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং মহাক্কী অহুমশুবা তার্মগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীখি।
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা রাস্ত্রপতি মেক্রোন থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং ভারত অমসুং ফ্রান্সকী মরক্তা মপাঙ্গল কনবা অমসুং থাজনিঙাই ওইবা অচেৎপা মরী লৈনবনা তুংদা অনৌবা থাকশিংদা পুখৎলকপা ঙমগনি হায়না ফোঙদোকখি।
‘হোরাইজন ২০৪৭’ রোদমেপ্তা থমখিবা থাজবশিং থবক ওইনা পাংথোক্নবা মখা তানা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা লুচিংবা অনিনা য়ানখি।
পুৱারি ওইরবা দি-দেগী ৮৯শুবা কুমওন থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা রাস্ত্রপতি মেক্রোনগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখি।
হন্দক পাংথোক্কদৌরিবা পেরিস ওলেম্পিক অমসুং পেরালেম্পিক গেমসগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখি।
মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি।

Prime Minister's Office
President Macron congratulates Prime Minister Narendra Modi on his historic re-election
The two leaders agree to continue working together on the 'Horizon 2047' roadmap
PM greets on the 80th anniversary of the D-Day
PM conveys his best wishes for the upcoming Paris Olympics
06 JUN 2024 2:23PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi received a telephone call today from H.E. Emmanuel Macron, President of the French Republic.
President Macron warmly congratulated PM on his historic electoral victory and extended best wishes for his third consecutive term.
PM expressed gratitude to President Macron and underlined that the strong and trusted Strategic Partnership between India & France was poised to scale newer heights in the years to come.
The two leaders agreed to continue working together towards fulfilling the commitments made in 'Horizon 2047' roadmap.
PM extended his greetings to President Macron on the historic 80th anniversary of the D-Day.
He also conveyed his wishes for the upcoming Paris Olympic and Paralympic Games.
Both leaders agreed to remain in touch.