প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সি.আই.এস.এফকী মপোক নুমিত্তা মসিগী পর্সোনেলশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
10 MAR 2024 5:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেন্ত্রেল ইন্দস্ত্রিএল সেকুরিতি ফোর্স (সি.আই.এস.এফ) কী মপোক নুমিত্তা মসিগী পর্সোনেলশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“চাউথোকচনিং ওইরবা অমসুং নুংঙাইরবা মপোক নুমিৎ লাকপদা সেন্ত্রেল ইন্দস্ত্রিএল সেকুরিতি ফোর্সকী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। লৈবাক অসিগী মরুওইবা ইনফ্রাস্ত্রকচরশিং ঙাক-শেন্নবা মখোয়গী কৎথোকপা অমসুং মীকুপ নাহুম শিংবা অসি লাম্বা লৈতে। মখোয়গী শীনফমগী হৈথোই-শিংথোইবা অসি সেকুরিতিগী তাইবংদা মশক তাক্লে।
@CISFHQrs” ।

Prime Minister's Office
Prime Minister greets CISF personnel on their Raising Day
10 MAR 2024 5:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the Central Industrial Security Force (CISF) personnel on their Raising Day.
The Prime Minister posted on X;
“Wishing the Central Industrial Security Force a proud and glorious Raising Day! Their dedication and vigilance in protecting the nation's critical infrastructure are unparalleled. Their professionalism and excellence have set a great benchmark in world of security. @CISFHQrs”