প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হরিয়ানাগী চীফ মিনিস্তর ওইনা ৱাশক লৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী নয়াব সাইনি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
12 MAR 2024 9:17PM by PIB Imphal
হরিয়ানাগী চীফ মিনিস্তর ওইনা ৱাশক লৌখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী নয়াব সাইনি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হরিয়ানা মন্ত্রীমন্দলগী মিনিস্তরশিংদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেলশু পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হরিয়ানাগী চীফ মিনিস্তর ওইনা ৱাশক লৌখিবদা শ্রী @NayabSainiBJP জি নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। হরিয়ানাগী মীয়ামগী অপাম্বশিং থবক ওইনা পাংথোক্নবা মখোয়না থবক ফজনা পাংথোক্নবা মহাক অমসুং মহাক্কী মিনিস্তর কাংবুদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shri, Nayab Saini on taking oath as Chief Minister of Haryana
12 MAR 2024 9:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri, Nayab Saini on taking oath as Chief Minister of Haryana. He has also extended his good wishes to team of Ministers in Haryana Cabinet.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to Shri @NayabSainiBJP Ji on taking oath as the Chief Minister of Haryana. Wishing him and his team of Ministers the very best for their efforts in fulfilling the aspirations of the people of Haryana.”