প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রামকৃষ্ণ মথ অমসুং রামকৃষ্ণ মিসনগী প্রসিদেন্ত, শ্রীমত শ্বামী সমারানানন্দা জি মহারাজ অথুবা মতমদা অনাবা ফগৎলক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা পাউজেল পীখ্রে
04 MAR 2024 6:39PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রামকৃষ্ণ মথ অমসুং রামকৃষ্ণ মিসনগী প্রসিদেন্ত, শ্রীমত শ্বামী সমারানানন্দা জি মহারাজ অথুবা মতমদা অনাবা ফগৎলক্নবা পাউজেল পীখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রামকৃষ্ণ মথ অমসুং রামকৃষ্ণ মিসনগী প্রসিদেন্ত, শ্রীমত শ্বামী সমারানানন্দা জি মহারাজ অথুবা মতমদা অনাবা ফগৎলক্নবা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা ঐনা থৌনিজরি। মহাক্কী পাউতাকশিং অমসুং অধ্যাতিক্কী লমজিংবা অসি মীওই কয়াগী মৈরা অমনি অমসুং ঐখোয়গী খুন্নাইদা অধ্যাতিক চাউখৎনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং পনবদা হায়মনবা থোক্লোই”।

Prime Minister's Office
Prime Minister wishes speedy recovery to the President of Ramakrishna Math and Ramakrishna Mission, Srimat Swami Smaranananda ji Maharaj
04 MAR 2024 6:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today wished speedy recovery and good health to the President of Ramakrishna Math and Ramakrishna Mission, Srimat Swami Smaranananda ji Maharaj.
In a X post, the Prime Minister said;
“I pray for the good health and speedy recovery of the President of Ramakrishna Math and Ramakrishna Mission, Srimat Swami Smaranananda ji Maharaj. His teachings and spiritual guidance are a beacon of light for many, and his contributions to our society's spiritual growth and well-being cannot be overstated.”