প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পুন্সিগী অহানবা ভোত্তরশিংগী মরক্তা ‘মেরা পেহলা ভোৎ দেস কে লিয়ে’ মিংথোনবা কেম্পেনগী পাউজেল শন্দোক্নবা শীনফম খুদিংমক্কী মীওইশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখ্রে
27 FEB 2024 1:25PM by PIB Imphal
পুন্সিগী অহানবা ভোত্তরশিংগী মরক্তা ‘মেরা পেহলা ভোৎ দেস কে লিয়ে’ মিংথোনবা কেম্পেনগী পাউজেল শন্দোক্নবা শীনফম খুদিংমক্কী মীওইশিংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তকশিনখ্রে।
পুন্সিগী অহানবা ভোত্তরশিংগী মরক্তা ৱাখল তাহন্নবা ‘মেরা পেহলা ভোৎ দেস কে লিয়ে’ মিংথোনবা কেম্পেন অমা পাংথোক্লি অমসুং নহা ওইরিবা ভোত্তরশিং মখোয়গী গনতন্ত্রগী হক শীজিন্ননবা পুক্নিং থৌগৎলি।
এক্সতা, য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অনুরাগ থাকুরনা ‘মেরা পেহলা ভোৎ দেস কে লিয়ে’ এন্থেম সিয়ার তৌখি অমসুং মসি সিয়ার তৌনবা মীওই খুদিংমক্তা তকশিনখি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তরগী এক্স পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়না ঐখোয়গী মীখলগী থবকশিং মীওই মশিং য়াম্না শরুক য়াহল্লসি। অহানবা ভোত্তরশিংগী মরক্তা, মখোয়না মশানা হৈনজবা মওংদা, পাউজেল শন্দোক্নবা শীনফম খুদিংমক্কী মীওইশিংদা ঐনা হায়জরি-#MeraPehlaVoteDeshKeLiye!”

Prime Minister's Office
Prime Minister urges people from all walks of life to spread the message about campaign titled ‘Mera Pehla Vote Desh Ke Liye’ among first time voters
27 FEB 2024 1:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people from all walks of life to spread the message about campaign titled ‘Mera Pehla Vote Desh Ke Liye’ among first time voters.
A Campaign titled ‘Mera Pehla Vote Desh Ke Liye’ is underway to spread awareness among the first time voters and encourage young voters to exercise their democratic right.
On X handle, Union Minister, Shri Anurag Thakur shared Mera Pehla Vote Desh Ke Liye anthem and asked everyone to share it.
Responding to the X post of Union Minister, Prime Minister said;
“Let us make our electoral process even more participative. I call upon people from all walks of life to spread the message, in their own style, among first time voters - #MeraPehlaVoteDeshKeLiye!”