প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা জনায়
20 FEB 2024 10:59AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ৰাজ্যবাসীলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে লগতে আগন্তুক দিনসমূহত ৰাজ্যখনৰ সমৃদ্ধি কামনা কৰে।
এটি এক্স প’ষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
“অৰুণাচল প্ৰদেশৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা জনালোঁ। অৰুণাচল প্ৰদেশৰ জনসাধাৰণে ভাৰতৰ উন্নয়নত লক্ষণীয়বৰঙণি আগবঢ়াইছে। ৰাজ্যখনৰস্পন্দনশীল জনজাতীয় পৰম্পৰা আৰু চহকী জৈৱ-বৈচিত্ৰ্যকে প্ৰমুখ্য কৰি ৰাজ্যখনৰ সংস্কৃতি অতিশয় প্ৰশংসনীয়। আগন্তুক দিনসমূহতৰাজ্যখনৰ সমৃদ্ধি কামনা কৰিলোঁ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends best wishes to people of Arunachal Pradesh on their Statehood Day
20 FEB 2024 10:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to the people of Arunachal Pradesh on their Statehood Day. Shri Modi also wished that may Arunachal Pradesh keep prospering for years to come.
In a X post, the Prime Minister said;
“On Arunachal Pradesh Statehood Day, my best wishes to the people of the state. The people of Arunachal Pradesh are making rich contributions to India’s development. The culture of the state is also greatly admired, particularly the vibrant tribal traditions and the rich biodiversity. May Arunachal Pradesh keep prospering for years to come.”