প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা অরুনাচল প্রদেসকী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
20 FEB 2024 10:59AM by PIB Imphal
মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুনাচল প্রদেসকী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা অরুনাচল প্রদেস মখা তানা চাউখৎপা, শান্তি অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা পুরক্নবা শ্রী মোদীনা য়াইফ-পাউজেলশু পীখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
অরুনাচল প্রদেসকী স্তেৎহুদ নুমিত্তা, রাজ্য অসিগী মীয়ামদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ভারতকী চাউখৎপদা অরুনাচল প্রদেসকী মীয়াম্না য়াম্না চাউনা মতেং পাংলি। রাজ্য অসিগী কলচরশু য়াম্না পাম্নরে অমসুং ফজরবা ত্রাইবেলগী চৎনবীশিং অমসুং ইনাকখুল্লবা বাইওদাইভর্সিতি লৈরি। লাক্কদৌরিবা চহিশিংদা অরুনাচল প্রদেস নুংঙাই-য়াইফবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends best wishes to people of Arunachal Pradesh on their Statehood Day
20 FEB 2024 10:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to the people of Arunachal Pradesh on their Statehood Day. Shri Modi also wished that may Arunachal Pradesh keep prospering for years to come.
In a X post, the Prime Minister said;
“On Arunachal Pradesh Statehood Day, my best wishes to the people of the state. The people of Arunachal Pradesh are making rich contributions to India’s development. The culture of the state is also greatly admired, particularly the vibrant tribal traditions and the rich biodiversity. May Arunachal Pradesh keep prospering for years to come.”