Prime Minister's Office
Prime Minister greets people of Mizoram on their Statehood Day
20 FEB 2024 10:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Mizoram on their Statehood Day. He has also prayed for the continuous progress, peace and prosperity of Mizoram.
In a X post, the Prime Minister said;
“Statehood Day wishes to the people of Mizoram. India is very proud of Mizoram's unique cultural tapestry, its rich beauty and the warm-hearted spirit of its people. The Mizo culture is very inspiring, embodying a blend of tradition and harmony. Praying for the continuous progress, peace and prosperity of Mizoram.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মিজোরমগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
20 FEB 2024 10:49AM by PIB Imphal
মখোয়গী স্তেৎহুদ নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিজোরমগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। মিজোরম মখা তানা চাউখৎপা, শান্তি অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা পুরক্নবা মহাক থৌনিজখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মিজোরমগী মীয়ামদা স্তেৎহুদ দেগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মিজোরমগী অঙকপা কলচর, মসিগী ফজবা অমসুং রাজ্য অসিগী মীয়ামগী মীয়োক-মীচান ফবগী ৱাখল্লোন অসিগীদমক ভারতনা চাউথোকচবা পোক্লি। মিজো কলচর অসিনা ইথিল য়াম্না পীরি, চৎনবী অমসুং পুন্না হিংমিন্নবগী অপুনবা শক্তম অমনি। মিজোরম মখা তানা চাউখৎপা, শান্তি অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা পুরক্নবা থৌনিজরি”।