প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেতমিন্তন এসিয়ান চেম্পিয়নশিপ্তা নুপীগী তিম ত্রোফি মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
18 FEB 2024 9:39PM by PIB Imphal
বেতমিন্তন এসিয়ান চেম্পিয়নশিপ্তা নুপীগী তিম ত্রোফি মাইপাক্তুনা পুৱারি অমা শেম্বগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শান্নবদা থোইদোক হেন্দোক্না মাইপাকপগীদমক মহাক্না নারী শক্তিশু থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“পুৱারি ওইরবা মাইপাকপা অমনি!
বেতমিন্তন এসিয়ান চেম্পিয়নশিপ্তা, অহানবা ওইনা, নুপীগী তিম ত্রোফি মাইপাকপগীদমক, ভারতকী তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী মাইপাকপনা তুংগী হৌরক্লিবা শান্নরোয় কয়া পুক্নিং থৌগৎকনি।
তোঙান-তোঙানবা মশান্নশিংদা ঐখোয়গী নারী শক্তিনা মাইপাকপগী মওং অসি ফিদম্নফম অমনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian team for winning Women's Team Trophy at Badminton Asia Championships
18 FEB 2024 9:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated the Indian team on creating history by winning the Women's Team Trophy at the Badminton Asia Championships.
He also hailed the Nari Shakti for excelling in sports.
The Prime Minister posted on X:
"A historical accomplishment!
Congratulations to the incredible Indian team who have, for the first time ever, won the Women's Team Trophy at the Badminton Asia Championships. Their success will motivate several upcoming athletes.
The way our Nari Shakti has been excelling in various sports is just phenomenal."