প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.পি.আই হৌদোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ফ্রান্স থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 FEB 2024 10:30PM by PIB Imphal
ঙসি পেরিসকী আইফিল তৱারদা য়ুনিফাইদ পেমেন্তস ইন্তরফেস(য়ু.পি.আই) হৌদোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফ্রান্স থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি দিজিতেল পেমেন্তশিং পুক্নিং থৌগৎনবা অমসুং মরীশিং ফগৎহন্নবা থবক্কী অঙকপা খুদম অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মসি উবদা হরাওই- মসি য়ু.পি.আই মালেমদা চৎহন্নবা মরুওইবা খোঙথাং অমনি। মসি দিজিতেল পেমেন্তশিং পুক্নিং থৌগৎনবা অমসুং মরীশিং ফগৎহন্নবা থবক্কী অঙকপা খুদম অমনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates France for formal launch of UPI
02 FEB 2024 10:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated France for the formal launch of Unified Payments Interface (UPI) at the Eiffel Tower in Paris today.
He called the move a wonderful example of encouraging digital payments and strengthening ties.
The Prime Minister posted on X:
"Great to see this- it marks a significant step towards taking UPI global. This is a wonderful example of encouraging digital payments and fostering stronger ties."