ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କରିୟାପ୍ପା ଗ୍ରାଉଣ୍ଡରେ ଜାନୁଆରୀ ୨୭ରେ ଏନ୍ସିସି ପିଏମ୍ ରାଲିକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 JAN 2024 4:52PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୦୨୪ ଜାନୁଆରୀ ୨୭ ଅପରାହ୍ନ ୪ଟା ୩୦ରେ ଦିଲ୍ଲୀରେ କରିୟାପ୍ପା ପରେଡ୍ ଗ୍ରାଉଣ୍ଡରେ ବାର୍ଷିକ ଏନ୍‌ସିସି ପିଏମ୍ ରାଲିକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ।
ଏହି କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ଅମୃତପିଢ଼ିଙ୍କ ଯୋଗଦାନ ଏବଂ ସଶକ୍ତୀକରଣକୁ ପ୍ରଦର୍ଶିତ କରିବାକୁ ଥିବା ‘ଅମୃତ କାଲ୍ କୀ ଏନ୍‌ସିସି’ ବିଷୟ ଉପରେ ଏକ ସାଂସ୍କୃତିକ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ସାମିଲ ହେବ । ବସୁଧୈବ କୁଟୁମ୍ବକମ୍‌ର ପ୍ରକୃତ ଭାରତୀୟ ଭାବନାରେ ୨୪ ଦେଶର ୨,୨୦୦ରୁ ଅଧିକ ଏନ୍‌ସିସି କ୍ୟାଡେଟ୍ ଏବଂ ଯୁବ କ୍ୟାଡେଟ୍ ଏହି ବର୍ଷ ରାଲିରେ ଭାଗ ନେବେ ।
ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଅତିଥି ଭାବେ ଭାଇବ୍ରାଣ୍ଟ ଗ୍ରାମଗୁଡ଼ିକର ୪ ଶହରୁ ଅଧିକ ସରପଞ୍ଚ ଏବଂ ଦେଶର ବିଭିନ୍ନ ସ୍ଥାନରୁ ବିଭିନ୍ନ ସ୍ୱଂୟ ସହାୟକ ଗୋଷ୍ଠୀର ସହ ଜଡ଼ିତ ଶହେରୁ ଅଧିକ ମହିଳା ମଧ୍ୟ ଏନ୍‌ସିସି ପିଏମ୍ ରାଲିରେ ଭାଗ ନେବେ ।

Prime Minister's Office
Prime Minister to address NCC PM Rally at Cariappa Ground on 27th January
26 JAN 2024 4:52PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the annual NCC PM rally at the Cariappa Parade Ground in Delhi on 27th January, 2024 at 4:30 PM.
The event will include a cultural programme on the theme ‘Amrit Kaal Ki NCC’ showcasing contribution and empowerment of the Amrit Peedhi. In the true Indian spirit of Vasudhaiva Kutumbakam, more than 2,200 NCC cadets and young cadets from 24 foreign countries will be a part of this year’s rally.
As special guests, more than 400 Sarpanches of the Vibrant Villages and more than 100 women belonging to various Self-Help Groups from different parts of the country will also attend NCC PM Rally.