প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৭ জানুৱাৰীত ‘কৰিয়াপ্পা গ্ৰাউণ্ড’ত ‘এনচিচি’ৰ ‘প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰেলী’ সম্বোধন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
26 JAN 2024 4:52PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২৭ জানুৱাৰী, ২০২৪ তাৰিখে আবেলি ৪:৩০ বজাত দিল্লীৰ ‘কৰিয়াপ্পা পেৰেড গ্ৰাউণ্ড’ত ‘এনচিচি’ৰ বাৰ্ষিক ‘প্ৰধানমন্ত্ৰী ৰেলী’ত ভাষণ দিব।
অনুষ্ঠানটোত ‘অমৃত পীড়িৰ অৱদান আৰু সৱলীকৰণ’ক প্ৰদৰ্শন কৰা 'অমৃত কাল কী এনচিচি' শীৰ্ষক এক সাংস্কৃতিক কাৰ্যসূচী অন্তৰ্ভুক্ত থাকিব। ‘বসুধৈৱ কুটুম্বকম’ৰ প্ৰকৃত ভাৰতীয় চেতনাৰে উদ্বুদ্ধ ২,২০০ তকৈয়ো অধিক ‘এনচিচি কেডেট’ৰ লগতে ২৪ খন দেশৰ যুৱ কেডেট এই বছৰৰ ৰেলীৰ অংশ হ'ব।
বিশেষ অতিথি হিচাপে ‘ভাইব্ৰেণ্ট ভিলেজ’ৰ ৪০০ৰো অধিক ‘চৰপঞ্চ’ আৰু দেশৰ বিভিন্ন প্ৰান্তৰ বিভিন্ন ‘আত্ম-সহায়ক গোট’ৰ ১০০ৰো অধিক মহিলাই ‘এনচিচি পিএম ৰেলী’ত অংশগ্ৰহণ কৰিব।

Prime Minister's Office
Prime Minister to address NCC PM Rally at Cariappa Ground on 27th January
26 JAN 2024 4:52PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the annual NCC PM rally at the Cariappa Parade Ground in Delhi on 27th January, 2024 at 4:30 PM.
The event will include a cultural programme on the theme ‘Amrit Kaal Ki NCC’ showcasing contribution and empowerment of the Amrit Peedhi. In the true Indian spirit of Vasudhaiva Kutumbakam, more than 2,200 NCC cadets and young cadets from 24 foreign countries will be a part of this year’s rally.
As special guests, more than 400 Sarpanches of the Vibrant Villages and more than 100 women belonging to various Self-Help Groups from different parts of the country will also attend NCC PM Rally.