ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ସମର ସ୍ମାରକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
26 JAN 2024 3:37PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଜାତୀୟ ରାଜଧାନୀ ଦିଲ୍ଲୀରେ ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ସମର ସ୍ମାରକରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଦେଇଛନ୍ତି ।
ସେ କହିଛନ୍ତି, ଆମେ ସେହି ଲୋକଙ୍କୁ ମନେ ପକାଇଥାଉ ଏବଂ ସମ୍ମାନ ଦେଇଥାଉ ଯେଉଁମାନେ ନିଃସ୍ୱାର୍ଥ ଭାବନାରେ ଆମ ଦେଶର ରକ୍ଷା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ସମର ସ୍ମାରକରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କଲି । ଆମେ ସେହି ଲୋକଙ୍କୁ ମନେ ପକାଇଥାଉ ଏବଂ ସମ୍ମାନ ଦେଇଥାଉ ଯେଉଁମାନେ ନିଃସ୍ୱାର୍ଥ ଭାବନାରେ ଆମ ଦେଶର ରକ୍ଷା କରିଛନ୍ତି । ସେମାନଙ୍କ ସାହସ ଏବଂ ବଳିଦାନକୁ କେବେ ଭୁଲି ହେବନାହିଁ । ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରତି ସମ୍ମାନ ଏବଂ କୃତଜ୍ଞତା ଦେଖାଇ ଆମେ ମୁଣ୍ଡ ନୁଆଁଇଥାଉ, ସେମାନଙ୍କ ଆଦର୍ଶକୁ କାଏମ ରଖିବାକୁ ଶପଥ ନେଇଥାଉ ।“

Prime Minister's Office
PM pays tributes at Rashtriya Samar Smarak
26 JAN 2024 3:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, paid tributes at the Rashtriya Samar Smarak in the national capital today.
He said that we remember and honour those who selflessly defended our nation.
The Prime Minister posted on X:
"Paid tributes at the Rashtriya Samar Smarak. We remember and honour those who selflessly defended our nation. Their courage and sacrifice will never be forgotten. We bow to them in solemn respect and gratitude, vowing to uphold the ideals they stood for."