Prime Minister's Office
PM pays tributes at Rashtriya Samar Smarak
26 JAN 2024 3:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, paid tributes at the Rashtriya Samar Smarak in the national capital today.
He said that we remember and honour those who selflessly defended our nation.
The Prime Minister posted on X:
"Paid tributes at the Rashtriya Samar Smarak. We remember and honour those who selflessly defended our nation. Their courage and sacrifice will never be forgotten. We bow to them in solemn respect and gratitude, vowing to uphold the ideals they stood for."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রিয়া সমর সম্মারক্তা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
26 JAN 2024 3:37PM by PIB Imphal
ঙসি লৈবাক্কী কোনুংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রিয়া সমর সম্মারক্তা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
মহাক্না হায়খি মশাগী ওইজবা থাদোক্তুনা ঐখোয়গী লৈবাক ঙাকখিবশিং ঐখোয়না নিংশিংলি অমসুং ইকায়খুম্নবা উৎলি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“রাস্ত্রিয়া সমর সম্মারক্তা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মশাগী ওইজবা থাদোক্তুনা ঐখোয়গী লৈবাক ঙাকখিবশিং ঐখোয়না নিংশিংলি অমসুং ইকায়খুম্নবা উৎলি। মখোয়গী থৌনা অমসুং কৎথোকপা কৈদৌঙৈদা কাউবা ঙম্লোই। ইকায়খুম্নবা অমসুং তৌবিমল খঙবা উত্তুনা ঐখোয়না মখোয়দা কোক নোঞ্জরি, মখোয়গী অচুম্বা ফিদমশিং ঙাক্নবা ৱাশক্লি”।