প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না GIFT সিতীদা পাংথোকপা গ্লোবেল FinTech ফোরমদা শরুক য়াখ্রে
10 JAN 2024 9:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী ঙসি GIFT সিতীদা পাংথোকপা গ্লোবেল FinTech ফোরমদা শরুক য়াখ্রে।
পি.এম.না Xতা পোস্ত তৌখিঃ
“ঙসি GIFT সিতীদা পাংথোকপা গ্লোবেল FinTech ফোরমদা শরুক য়ারে। মসি ফাইনান্স অমসুং তেক্নোলোজীগা মরী লৈনবা হৈথোই-শিংথোইরবা মীওইশিংগী অচৌবা মীফম অমনি, মসিদা দিজিতেল ইকোনোমীগা মরী লৈনবা ইনোবেতিব ওইবা পাম্বৈশিংগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি। FinTechনা ঐখোয়গী মালেমদা অনৌবা মশক অমা পীরিবা অসি উবদা অদুক্কী মতিক নুংঙাইনীংঙাইনি।”

Prime Minister's Office
PM attends Global FinTech Forum at GIFT city
10 JAN 2024 9:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended the Global FinTech Forum at GIFT city.
PM Modi posted on X :
"Attended the Global FinTech Forum at GIFT city today. It was a great convergence of brilliant minds in finance & technology, discussing innovative solutions for the digital economy. It is truly exciting to see how FinTech is reshaping our world."