ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗିଫ୍ଟ ସିଟିରେ ଗ୍ଲୋବାଲ ଫିନଟେକ୍ ଫୋରମ୍ ରେ ଯୋଗ ଦେଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 JAN 2024 9:48PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଗିଫ୍ଟ ସିଟିଠାରେ ଆୟୋଜିତ ଗ୍ଲୋବାଲ ଫିନଟେକ୍ ଫୋରମରେ ଯୋଗ ଦେଇଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ ଟ୍ବିଟରରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
ଆଜି ଗିଫ୍ଟ ସିଟିରେ ଆୟୋଜିତ ଗ୍ଲୋବାଲ ଫିନଟେକ୍ ଫୋରମରେ ଯୋଗ ଦେଇଥିଲେ। ଡିଜିଟାଲ ଅର୍ଥନୀତି ପାଇଁ ଅଭିନବ ସମାଧାନ ବିଷୟରେ ଆଲୋଚନା କରି ଅର୍ଥ ଏବଂ ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଏହା ଏକ ଉତ୍କୃଷ୍ଟ ବିଷୟ ଥିଲା । ଫିନ୍ ଟେକ୍ ଆମ ଦୁନିଆକୁ କିପରି ନୂଆ ରୂପ ଦେଉଛି ତାହା ଦେଖିବା ପ୍ରକୃତରେ ରୋମାଞ୍ଚକର।

Prime Minister's Office
PM attends Global FinTech Forum at GIFT city
10 JAN 2024 9:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended the Global FinTech Forum at GIFT city.
PM Modi posted on X :
"Attended the Global FinTech Forum at GIFT city today. It was a great convergence of brilliant minds in finance & technology, discussing innovative solutions for the digital economy. It is truly exciting to see how FinTech is reshaping our world."