প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থংন থংননা ৪রকশুবা তার্ম মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী সৈখ হসিনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
08 JAN 2024 7:46PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বাংলাদেসকী প্রধান মন্ত্রী সৈখ হসিনাগা ৱারি শানখ্রে অমসুং সংসদকী মীখল পুৱারি ওইনা মহাক্না থংন থংননা ৪রকশুবা তার্ম মাইপাকপগীদমক মহাক্কী মফমদা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“প্রধান মন্ত্রী সৈখ হসিনাগা ৱারি শানখ্রে অমসুং সংসদকী মীখল পুৱারি ওইনা মহাক্না থংন থংননা ৪রকশুবা তার্ম মাইপাকপগীদমক মহাক্কী মফমদা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। মাইপাক্না মীখল পাংথোকপগীদমক ঐনা বাংলাদেসকী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। বাংলাদেসগা ঐখোয়গা লৈনরিবা মতম কুইরবা অমসুং মীয়ামগী য়াইফনবা খনবা মরী অসি মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐখোয়না থবক পায়খৎলে”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Prime Minister Sheikh Hasina for victory for fourth consecutive term
08 JAN 2024 7:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today spoke to Prime Minister Sheikh Hasina of Bangladesh and congratulated her on her victory for a historic fourth consecutive term in the Parliamentary elections.
PM Modi posted on X :
"Spoke to Prime Minister Sheikh Hasina and congratulated her on her victory for a historic fourth consecutive term in the Parliamentary elections. I also congratulate the people of Bangladesh for the successful conduct of elections. We are committed to further strengthen our enduring and people-centric partnership with Bangladesh."