প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জনুৱারী 8-10দা গুজরাত্তা চৎকনি
পি.এম.না ভাইব্রেন্ত গুজরাত গ্লোবেল সম্মিৎকী 10শুবা ইদিসন হৌদোক্কনি
সম্মিৎ অসিগী থীম্না “গেৎৱে তু দি ফ্যুচর” ওইগনি
পি.এম.না ভাইব্রেন্ত গুজরাত গ্লোবেল ত্রেদ শোসু হৌদোক্কনি
পি.এম.না মালেমগী মকোক থোংবা কোর্পোরেসনশিংগী CEOশিংগা মীফমসু ফমগনি
পি.এম.না গিফ সিতীদা পাংথোকপা গ্লোবেল ফিনতেক লীদর্শিপ ফোরমদা ব্যুজিনেসকী শক্নাইরবা লুচিংবশিংগা ৱারী শাগনি
07 JAN 2024 3:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারী 8-10দা গুজরাত্তা চৎকনি।
জনুৱারী 9গী অয়ুক্কী চাউরাকপা পুং 9.30 তাবা মতমদা, প্রধান মন্ত্রীনা গান্ধীনগরদা থুংগনি, মহাক্না মফমসিদা মালেমগী লুচিংবশিংগা বাইলেতরেল মীফম ফমগনি অমসুং মসিগী মতুংগী থৌরম ওইনা, মহাক্না মালেমগী মকোক থোংবা কোর্পোরেসনশিংগী CEOশিংগা ৱারী শাগনি। মসিগী মতুংদা, মহাক্না নুংথিলগী চাউরাকপা পুং 3 তাবা মতমদা, মহাক্না ভাইব্রেন্ত গুজরাত গ্লোবেল ত্রেদ শো হৌদোক্কনি।
জনুৱারী 10গী অয়ুক্কী চাউরাকপা পুং 9.45 তাবা মতমদা, মহাক্না গান্ধীনগরগী মহাত্মনা মন্দিরদা ভাইব্রেন্ত গুজরাত গ্লোবেল সম্মিৎ 2024 হৌদোক্কনি। মখা তারকপা ওইনা, মহাক্না মালেমগী মকোক থোংবা কোর্পোরেসনশিংগী CEOশিংগা মীফম অমসু ফমগনি। প্রধান মন্ত্রীনা নুংথিলগী 5.15 তারকপা অদাইদা গিফ সিতীদা চৎকনি অমসুং মসিদা পাংথোকপা গ্লোবেল ফিনতেক লীদর্শিপ ফোরমদা ব্যুজিনেসকী মশক নাইবা লুচিংবশিংগা উন্নগনি।
মিৎয়েং শানবা মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা ইং 2003দা ৱাহৌদোক থমখিবা ভাইব্রেন্ত গুজরাত গ্লোবেল সম্মিৎ অসিনা ঙসিদি কারবারগী মতাংদা তেংবাংনবা, ইনক্লুসিব ওইবা গ্রোথ অমসুং সস্তেনেবল ওইবা চাউখৎ থৌরাংগী মতাংদা লৌশিং লান্নবা অমসুং স্ত্রেতজিক পার্তনরশিপকী খাইদগী মমিং লৈবা মালেমগী ফোরম অমা ওইরে। ভাইব্রেন্ত গুজরাত গ্লোবেল সম্মিৎকী তরাশুবা ইদিসন অসি গুজরাতকী গান্ধীনগরদা জনুৱারী 2024গী 10-12 ফাওবা পাংথোক্কনি। মসিগী থীম্না “গেতৱে তু দি ফ্যুচর” ওইরি। মসিগী তরাশুবা সম্মিৎ অসিনা “ভাইব্রেন্ত গুজরাতনা মায় পাকপগী সম্মিৎ ওইরকপা চহি 20” হায়বগী হীরম অসিগী নুংঙাইবা ফোংদোক্কনি।
হন্দক্কী চহিগী সম্মিৎ অসিদা পার্ত্নর লৈবাক 34 অমসুং পার্ত্নর ওর্গনাইজেসন 16না শরুক য়াগনি। মখা তারকপদা, দোনর মন্ত্রালয়না ভাইব্রেন্ত গুজরাত প্লেতফোর্ম অসিবু শিজিন্নদুনা অৱাং-নোংপোক লমদমদা শেল থাদবদা ফংগদবা খুদোংচাবশিং উৎকনি।
সম্মিৎ অসিদা হৌজিক্কী মতমগা চুনবা হীরম, খুদম ওইনা হায়রবদা, ইন্দস্ত্রী 4.0, তেক্নোলোজী অমসুং ইন্নোভেসন, সস্তেনেবল মেন্যুফেকচরিং, গ্রীন হাইদ্রোজেন, ইলেক্ত্রিক মোবিলিতী অমসুং রিন্যুএবল ইনর্জী অমসুং সস্তেনেবিলিতীগী মাইকৈদা চঙশিনবগী সেমিনার অমসুং কনফরেন্স কয়া য়াওনা অতোপ্পা থৌরম কয়া অমা পাংথোক্কনি।
ভাইব্রেন্ত গুজরাত গ্লোবেল ত্রেদ শোগী মনুংদা কম্পেনী কয়ানা মালেমগী থাক্কী খ্বাইদগী অফবা তেক্নোলোজী শিজিন্নদুনা পুথোকপা পোত্থোক কয়া উৎকনি। ই-মোবিলিতী, স্তার্ত-অপ, MSME, ব্লু ইকোনোমী, গ্রীন ইনর্জী অমসুং স্মার্ত ইনফ্রাস্ত্রকচর হায়বসিনা ত্রেদ শো অসিদা মিৎয়েং চঙগদবা হীরম খরা ওইগনি।

Prime Minister's Office
PM to visit Gujarat from 8-10 January
PM to inaugurate 10th edition of Vibrant Gujarat Global Summit
Theme of the Summit: Gateway to the Future
PM to also inaugurate Vibrant Gujarat Global Trade Show
PM to hold meetings with CEOs of top global corporations
PM to interact with the prominent business leaders in Global FinTech Leadership Forum at GIFT City
07 JAN 2024 3:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will visit Gujarat from 8-10 January 2024.
On 9th January, at around 9:30 AM, Prime Minister will arrive at Mahatma Mandir in Gandhinagar, where he will hold bilateral meetings with World Leaders, followed by a meeting with CEOs of top global corporations. At around 3 PM, he will inaugurate Vibrant Gujarat Global Trade Show.
On 10th January, at around 9:45 AM, Prime Minister will inaugurate Vibrant Gujarat Global Summit 2024 at Mahatma Mandir, Gandhinagar. Thereafter, he will hold a meeting with CEOs of top global corporations. Prime Minister will then travel to GIFT City where, at around 5:15 PM, he will interact with prominent business leaders in the Global FinTech Leadership Forum.
Vibrant Gujarat Global Summit, conceptualised in 2003 under the visionary leadership of the then Chief Minister Shri Narendra Modi, has today evolved as one of the most reputed global forums for business collaboration, knowledge sharing and strategic partnerships for inclusive growth and sustainable development. The Tenth edition of Vibrant Gujarat Global Summit is being held from 10 to 12 January 2024 in Gandhinagar, Gujarat. Its theme is 'Gateway to the Future'. This Tenth Edition of the Summit will celebrate “20 Years of Vibrant Gujarat as the Summit of Success”.
There are 34 Partner countries and 16 Partner organisations for this year’s Summit. Further, the Ministry of Development of North-Eastern Region will utilise the Vibrant Gujarat platform to showcase investment opportunities in the North-Eastern regions.
The Summit will host various events including seminars and conferences on globally relevant topics such as Industry 4.0, Technology and Innovation, Sustainable Manufacturing, Green Hydrogen, Electric Mobility and Renewable Energy and Transition towards Sustainability.
In the Vibrant Gujarat Global Trade Show, companies will display products made from world class state of the art technology. E-mobility, Start-ups, MSMEs, Blue Economy, Green Energy & Smart Infrastructure are some of the focus sectors of the Trade Show.