প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ লাক্ষাদ্বীপৰ অভিজ্ঞতা ভাগ-বতৰা কৰে
04 JAN 2024 3:49PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি লাক্ষাদ্বীপৰ তেওঁৰ অভিজ্ঞতা ভাগ-বতৰা কৰে আৰু দ্বীপটোৰ জনসাধাৰণক তেওঁলোকৰ আতিথ্যৰ বাবে ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"শেহতীয়াকৈ, মই লাক্ষাদ্বীপবাসীৰ মাজত থকাৰ সুযোগ পালোঁ। মই এতিয়াও এই দ্বীপসমূহৰ স্তম্ভিত কৰি দিয়া সৌন্দৰ্য আৰু তাৰ লোকসকলৰ চমকপ্ৰদ উষ্ণতাৰে অভিভূত। মই আগট্টি, বঙ্গাৰাম আৰু কাৱৰাট্টিত তাৰ মানুহৰ সৈতে মত বিনিময়ৰ সুযোগ পালোঁ। মই দ্বীপটোৰ জনসাধাৰণক তেওঁলোকৰ আতিথ্যৰ বাবে ধন্যবাদ জনাইছোঁ। ইয়াত কিছুমান দৃশ্যাংশ আছে, য'ত লাক্ষাদ্বীপৰ আকাশৰ পৰা লোৱা দৃশ্যও আছে…"

Prime Minister's Office
PM shares his experiences from Lakshadweep
04 JAN 2024 3:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today shared his experiences from Lakshadweep and thanked the people of the islands for their hospitality.
The Prime Minister posted on X:
"Recently, I had the opportunity to be among the people of Lakshadweep. I am still in awe of the stunning beauty of its islands and the incredible warmth of its people. I had the opportunity to interact with people in Agatti, Bangaram and Kavaratti. I thank the people of the islands for their hospitality. Here are some glimpses, including aerial glimpses from Lakshadweep..."