ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଲାକ୍ଷାଦ୍ୱୀପରୁ ନିଜ ଅନୁଭୂତି ବାଣ୍ଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 JAN 2024 3:49PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଲାକ୍ଷାଦ୍ୱୀପରୁ ତାଙ୍କ ଅନୁଭୂତ ବାଣ୍ଟିଛନ୍ତି ଏବଂ ଆତିଥ୍ୟ ପାଇଁ ଦ୍ୱୀପପୁଞ୍ଜର ଲୋକଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ନିକଟରେ ମୋତେ ଲାକ୍ଷାଦ୍ୱୀପ ଲୋକଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ରହିବାର ସୁଯୋଗ ମିଳିଥିଲା । ମୁଁ ଏବେ ବି ଏହି ଦ୍ୱୀପପୁଞ୍ଜର ଚମତ୍କାର ସୌନ୍ଦର୍ଯ୍ୟ ଏବଂ ଏଠାକାର ଲୋକଙ୍କ ଅବିଶ୍ୱସନୀୟ ଆତିଥ୍ୟକୁ ନେଇ ଆଶ୍ଚର୍ଯ୍ୟଚକିତ । ମୋତେ ଆଗତୀ, ବଙ୍ଗରାମ ଏବଂ କଭାରତିରେ ଲୋକଙ୍କ ସହ ମିଶିବାର ସୁଯୋଗ ମିଳିଥିଲା । ଆତିଥ୍ୟ ପାଇଁ ଦ୍ୱୀପପୁଞ୍ଜର ଲୋକଙ୍କୁ ଧନ୍ୟବାଦ । ଲାକ୍ଷାଦ୍ୱୀପରୁ ଆକାଶମାର୍ଗରୁ କିଛି ଝଲକ ଏବଂ ଅନ୍ୟ ଦୃଶ୍ୟ ଏଠାରେ ରହିଛି.. ।’

Prime Minister's Office
PM shares his experiences from Lakshadweep
04 JAN 2024 3:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today shared his experiences from Lakshadweep and thanked the people of the islands for their hospitality.
The Prime Minister posted on X:
"Recently, I had the opportunity to be among the people of Lakshadweep. I am still in awe of the stunning beauty of its islands and the incredible warmth of its people. I had the opportunity to interact with people in Agatti, Bangaram and Kavaratti. I thank the people of the islands for their hospitality. Here are some glimpses, including aerial glimpses from Lakshadweep..."