প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্না লক্ষদ্বিপতা থেংনরকপশিং প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
04 JAN 2024 3:49PM by PIB Imphal
মহাক্না লক্ষদ্বিপতা থেংনরকপশিং ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মখোয়না তরাম্না ওকপগীদমক ইথৎশিং অদুগী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হন্দক ঐ লক্ষদ্বিপকী মীয়ামগা উনবগী খুদোংচাবা অমা ফংখি। ইথৎশিং অসিগী ফজবা অমসুং মসিগী মীয়ামগী মীয়োক-মীচানগীদমক ঐ হৌজিক ফাওবা অঙকপা ফাওরি। ঐনা অগাত্তি, বঙ্গারাম অমসুং কবারাত্তিগী মীয়ামগা ৱারি শান্নবগী খুদোংচাবা অমা ফংখি। মখোয়না তরাম্না ওকপগীদমক ইথৎশিং অদুগী মীয়াম থাগৎপা ঐনা থাগৎচরি। নোংথক্তগী উবা লক্ষদ্বিপকী শক্তমশিং য়াওনা মফম অসিদা শক্তম খর লৈরে...”

Prime Minister's Office
PM shares his experiences from Lakshadweep
04 JAN 2024 3:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today shared his experiences from Lakshadweep and thanked the people of the islands for their hospitality.
The Prime Minister posted on X:
"Recently, I had the opportunity to be among the people of Lakshadweep. I am still in awe of the stunning beauty of its islands and the incredible warmth of its people. I had the opportunity to interact with people in Agatti, Bangaram and Kavaratti. I thank the people of the islands for their hospitality. Here are some glimpses, including aerial glimpses from Lakshadweep..."