প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰত আৰু চৌদি আৰৱৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্বৰ ভৱিষ্যৎ সন্দৰ্ভত এইচআৰএইচ প্ৰিন্স মহম্মদ বিন ছলমান বিন আব্দুল আজিজ আল চৌদৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বাৰ্তালাপ
দুয়োগৰাকী নেতাৰ পশ্চিম এছিয়াৰ পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত মত-বিনিময় আৰু সন্ত্ৰাসবাদ, হিংসা আৰু সাধাৰণ নাগৰিকৰ প্ৰাণহানি সন্দৰ্ভত উদ্বেগ প্ৰকাশ
26 DEC 2023 7:48PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰত আৰু চৌদি আৰৱৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্বৰ ভৱিষ্যৎ সন্দৰ্ভত এইচআৰএইচ প্ৰিন্স মহম্মদ বিন ছলমান বিন আব্দুল আজিজ আল চৌদৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
“ভাৰত আৰু চৌদি আৰৱৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্বৰ ভৱিষ্যৎ সন্দৰ্ভত মোৰ ভ্ৰাতৃ এইচআৰএইচ প্ৰিন্স মহম্মদ বিন ছলমান বিন আব্দুল আজিজ আল চৌদৰ সৈতে কথা পাতিলোঁ। আমি পশ্চিম এছিয়াৰ পৰিস্থিতি সন্দৰ্ভত মত-বিনিময় আৰু সন্ত্ৰাসবাদ, হিংসা আৰু সাধাৰণ নাগৰিকৰ প্ৰাণহানি সন্দৰ্ভত উদ্বেগ প্ৰকাশ কৰোঁ। আমি অঞ্চলটোৰ শান্তি, নিৰাপত্তা আৰু সুস্থিৰতাৰ বাবে একেলগে কাম কৰিবলৈ সন্মতি প্ৰকাশ কৰোঁ।”

Prime Minister's Office
PM speaks to HRH Prince Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud on future of Strategic Partnership between India and Saudi Arabia
Both leaders exchanged views on the West Asia situation and shared concerns regarding terrorism, violence and the loss of civilian lives
26 DEC 2023 7:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken with HRH Prince Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud on the future of Strategic Partnership between India and Saudi Arabia.
The Prime Minister posted on X:
“Held a good conversation with my Brother HRH Prince Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud on the future of Strategic Partnership between India and Saudi Arabia. We exchanged views on the West Asia situation and shared concerns regarding terrorism, violence and the loss of civilian lives. Agreed to work together for peace, security and stability in the region.”