Prime Minister's Office
PM speaks to HRH Prince Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud on future of Strategic Partnership between India and Saudi Arabia
Both leaders exchanged views on the West Asia situation and shared concerns regarding terrorism, violence and the loss of civilian lives
26 DEC 2023 7:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken with HRH Prince Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud on the future of Strategic Partnership between India and Saudi Arabia.
The Prime Minister posted on X:
“Held a good conversation with my Brother HRH Prince Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud on the future of Strategic Partnership between India and Saudi Arabia. We exchanged views on the West Asia situation and shared concerns regarding terrorism, violence and the loss of civilian lives. Agreed to work together for peace, security and stability in the region.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী মরক্তা লৈনরিবা স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপগী তুংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা যুবরাজ মোহমদ বিন সলমান বিন অবদুল অল সাউদকা ৱারি শানখ্রে
লুচিংবা অনিমক্না নোংচুপ এসিয়াগী ফিবমগী মতাংদা খন্নখি অমসুং তেরোরিজম, হিংশা অমসুং মীচমশিংগী থৱায় মাঙবগী মতাংদা নুংনাঙবা ফোঙদোকখি
26 DEC 2023 7:48PM by PIB Imphal
ভারত অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী মরক্তা লৈনরিবা স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপগী তুংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা যুবরাজ মোহমদ বিন সলমান বিন অবদুল অল সাউদকা ৱারি শানখ্রে
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী মরক্তা লৈনরিবা স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপগী তুংগী মতাংদা ঐগী ইনাও যুবরাজ মোহমদ বিন সলমান বিন অবদুল অল সাউদকা ৱারি শান্নখ্রে। নোংচুপ এসিয়াগী ফিবমগী মতাংদা খন্নখি অমসুং তেরোরিজম, হিংশা অমসুং মীচমশিংগী থৱায় মাঙবগী মতাংদা ঐখোয়না ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি। শান্তি, সেকুরিতি অমসুং লমদম অসিদা তুংদু-লৈতাবা পুরক্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নবা হায়না য়ানখি”।