প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দি.এম.কে ফাউন্দর বিজয়কান্থ লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
28 DEC 2023 11:06AM by PIB Imphal
দি.এম.কে ফাউন্দর অমসুং ভেতেরান এক্তর শ্রী বিজয়কান্থ লৈখিবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
তামিল নাদুগী রাজনিতিগী লমদা মহাক্না মীয়ামগীদমক পাংথোকখিবা থবকশিংনা মুৎপা নাইদ্রবা মমি অমা তাহৌবগীদমক মহাক্না শ্রী বিজয়কান্থা নিংশিংখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি তিরু বিজয়কান্থ লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। তামিল ফিল্মগী তাইবংদা শক্নাইরবা অমনি, মহাক্কী অঙকপা পর্ফোমেন্সশিংনা মীওই মিল্লিয়ন কয়াগী থম্মোয় হুখি। রাজনিতিগী লুচিংবা অমা ওইনা, মহাক্না মীয়ামগী থবক্তা লুপখি, তামিল নাদুগী রাজনিতিগী লমদা মুৎপা নাইদ্রবা মমি অমা তাহল্লমখি। মহাক লৈখিদবদা লৈহৌরিবা অহাংবা অদু মেনশিনবা ঙম্লরোই। মহাক্না নুংশিরবা মরুপ অমনি অমসুং চহি কয়া ঐনা মহাক্কা লোয়নরকপা অদু ঐ নিংশিংলি। ৱারবা তাঞ্জা অসিদা, মহাক্কী ইমুং-মনুং, মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM expresses passing away of DMDK founder Vijayakanth
28 DEC 2023 11:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today condoled the demise of DMDK founder and veteran actor Shri Vijayakanth.
He remembered Shri Vijayakanth for his public service that left an indelible mark on Tamil Nadu's political landscape.
The Prime Minister posted on X:
"Extremely saddened by the passing away of Thiru Vijayakanth Ji. A legend of the Tamil film world, his charismatic performances captured the hearts of millions. As a political leader, he was deeply committed to public service, leaving a lasting impact on Tamil Nadu’s political landscape. His passing leaves a void that will be hard to fill. He was a close friend and I fondly recall my interactions with him over the years. In this sad hour, my thoughts are with his family, fans and numerous followers. Om Shanti."